Termeni & Conditii

Deoarece dorim sa mentinem increderea si siguranta dvs., vom proteja securitatea datelor dvs. personale pe care ni le dezvaluiti online. Credem ca este foarte important sa va informam despre modul in care vom folosi datele dvs. personale, de aceea va rugam sa cititi in continuare cu atentie aceasta Politica de confidentialitate.

Informatii personale
Prin intermediul acestui site va vom colecta datele dvs. personale (de exemplu: numele, adresa, telefonul sau adresa de e-mail).

Scopul utilizarii
In momentul in care impartasiti cu noi informatii legate de datele dvs. personale noi le vom folosi doar pentru a raspunde cerintelor dvs., pentru a va putea livra bunul dorit, sau pentru a va oferi acces la informatii legate de ofertele noastre.
Oferindu-ne aceste informatii ne veti ajuta si pe noi sa ne imbunatatim produsele si serviciile, sa oferim o mai buna comunicare cu clientii si de asemenea sa eficientizam serviciul oferit de site-ul nostru. Puteti alege sa ne impartasiti informatiile dvs. personale in mai multe moduri, cum ar fi sa completati un formular de inregistrare pentru a deveni membru al comunitatii casaauto (veti avea un cont, ce este definit de un nume de utilizator si o parola), cumparand o masina, participand la anumite promotii sau inscriindu-va pentru a putea primi newsletter-ul nostru.
NU vom vinde, oferi sau inchiria datele dvs. personale unor terti.

Informatii non-personale colectate in mod automat
Cand accesati site-ul nostru, in mod automat (si nu prin inregistrare) vom colecta date non-personale (de exemplu tipul de Internet browser folosit, sistemul de operare folosit, numele site-ului care v-a trimis spre pagina noatra, numarul de vizite, timpul mediu petrecut pe site, paginile vizualizate).
www.casaauto.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Utilizarea continutului
Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul Www.casaauto.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul Www.casaauto.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Www.casaauto.ro:

Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului Www.casaauto.ro
Reproducerea sau stocarea continutului Www.casaauto.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Www.casaauto.ro asupra continutului Www.casaauto.ro.

Cererile de utilizare a continutului Www.casaauto.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: [email protected]

Frauda
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul Www.casaauto.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Www.casaauto.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.

Top