Vin felinele. Elibereaza-le pe strazile Iasului intre 8 si 11 octombrie

Casa Auto Iași pregătește unul dintre cele mai revelatoare evenimente de test-drive din această toamnă. Pentru prima dată la Iași, modelele Jaguar XE se lasă conduse pe străzile orașului între 8 și 11 octombrie de ieșenii pasionați de aventură, de tehnologie și performanță pe patru roți. Înscrierile se fac începând de luni, 5 octombrie,  la datele de contact de mai jos, iar experiența se anunță a fi una cu adevărat extraordinară.

Jaguar XE este, cu siguranță, o mândrie pentru gamă, modelul fiind așezat la loc de cinste în segmentul său: construcţia uşoară şi avansată din aluminiu, linia aerodinamică a caroseriei şi manevrabilitatea extraordinară amintesc pe bună dreptate de grația unei feline și redefinesc conceptul de sedan sport. Perfecțiunea modelului este completată de eficiența care îl descrie, mașina devenind alegerea firească atât pentru deplasările de zi cu zi, cât și pentru ieșirile aventuroase în afara orașului.

Experiența remarcabilă a mărcii Jaguar în construcţia structurilor din aluminiu (Jaguar XE este singurul model din segmentul său care utilizează o structură monococă, realizată preponderent din acest material) asigură rezultate excepţionale în ceea ce priveşte consumul de carburant şi emisiile de dioxid de carbon: datorită noilor motorizări diesel Ingenium, modelul XE înregistrează valori de 3.8l/100 km şi 99g/km. Din punctul de vedere al cumpărătorului, Jaguar înregistrează cel mai mic cost total de întreţinere al unui model din portofoliu, dar şi cel mai redus nivel al emisiilor înregistrate de un model Jaguar până în prezent.

Structura sa extrem de robustă, şi totodată uşoară, împreună cu suspensia faţă cu braţe duble triunghiulare şi suspensia punte spate multi-link, sunt elemente fundamentale pentru dinamica inovatoare a modelului XE. Este, de asemenea, primul model dezvoltat pe baza noii arhitecturi modulare Jaguar Land Rover. Ampatamentul lung de 2.835 mm şi poziţia joasă a scaunelor îi conferă proporţii ideale şi un profil aerodinamic.

Interiorul spaţios asigură un înalt nivel de confort, iar materialele şi finisajele, lucrate cu măiestria distinctă a Jaguar, diferenţiază modelul XE de orice alt model din segmentul său. Sistemul infotainment InControl, complet nou, oferă tehnologii de ultimă generaţie pentru a conecta maşina şi pasagerii cu exteriorul. Ecranul tactil de 8 inch oferă un acces uşor şi intuitiv către toate funcţiile disponibile şi aplicaţiile mobile iOS şi Android.

În ceea ce privește siguranța condusului, Jaguar uimește din nou: o cameră video stereo este montată în spatele oglinzii retrovizoare pentru a oferi o imagine 3D a drumului: aceste date de mare precizie sunt folosite de funcţii precum frânarea autonomă de urgenţă şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare.

Preţul modelului XE porneşte de la 31.900 EUR fără TVA, iar în premieră pentru un model Jaguar, oferta de preţ include 3 ani de service gratuit şi 5 ani de garanţie integrală.

Între 8 și 11 octombrie, ieșenii pasionați de experiențe auto cu totul speciale au ocazia de a testa Jaguar XE și de a afla, prin cea mai concludentă experiență personală – cea de șofer, motivele pentru care noul XE a fost declarat cel mai eficient sedan sport pe care l-a realizat vreodată Jaguar. Înscrierile la test-drive se fac la numerele de telefon: 0722 119845 și 0727 789704.

Contact :

Casa Auto Iași

Şoseaua Păcurari, nr. 177, Iaşi

T: 0232 233902

M: 0722 119845, 0727 789704

E-mail: [email protected]

www.jaguariasi.ro

 

 

Comments are closed.

Top