Oferta Honda CR-V Executive, cu echipare premium si discount de 3 500 Euro

Reprezentanții Honda de la Casa Auto au croit o ofertă seducătoare în această iarnă pentru fanii mărcii, aflați în căutarea unei mașini puternice și practice, flexibilă și dotată cu tehnologii inteligente.O mașină care împărtăşeşte spiritul de aventură, oferă libertate și asigură nevoile de confort prin pachetul de echipare premium inclus în ofertă: tapițerie din piele, plafon panoramic, haion cu acționare electrică, faruri cu xenon, oglinzi rabatabile electric din cheie și sistem de climatizare automat pe 2 zone. În plus, reprezentanța Honda din Iași garantează cât mai multe drumuri fără griji, prin garanția de 5 ani sau în limita a 160.000 Km.

Honda CR-V. Design dinamic și contemporan.

Modelul CR-V are o formă puternică şi contemporană, scoasă în evidenţă de grila îndrăzneaţă şi dinamică, de farurile aerodinamice şi integrate, precum şi de jantele aero din aliaj18”. Aşadar, indiferent de locurile în care ajungeţi, pe drumuri de munte sau pe autostradă, vă veţi încadra întotdeauna în peisaj.
Detalii de design precum ornamentele cromate şi ornamentele barei de protecţie conferă personalitate, marginile curbate ale oglinzilor retrovizoare sunt în armonie cu designul general, reducând, de asemenea, punctele moarte din jurul autovehiculului. Designul dramatic al geamurilor oferă vizibilitate completă, permiţându-vă nu doar să vedeţi în exterior, dar oferind şi plăcerea de a fi văzuţi.

Confort în detalii

Alegerea materialelor pentru tapiţeria scaunelor, din piele de culoare neagră sau bej, oferăo senzație de calitate premium. Scaunele inovatoare cu rabatare dintr-o singură mişcare creează mai mult spaţiu dintr-o singură mişcare. Prin simpla acţionare a manetei din spate sau a mânerului din partea laterală a scaunului pasagerului, scaunele posterioare se rabatează creând instantaneu o bază netedă, deschizând un spaţiu în portbagaj de 1146 litri.

Bine echipat şi bine gândit

Desenat în mod rafinat, spaţios şi intuitiv, habitaclul modelului CR-V se asigură că fiecare funcţie este poziţionată exact acolo unde aveţi nevoie, pentru a deţine în permanenţă controlul. Planşa de bord elegantă foloseşte cea mai avansată tehnologie expusă în cele mai simple moduri, poziționând informaţiile esenţiale chiar la vedere, pentru a fi uşor de citit.
Display (i-MID) ce vă oferă informaţii utile despre călătorie, poate fi acţionat instinctiv prin intermediul butoanelor de pe volan, iar noul sistem Honda CONNECT, oferă controlul total,printr-un ecran tactil ce poate fi controlat prin acţiuni similare unui smartphone. Ecranul de 7” al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile dumneavoastră favorite.

Tehnologie avansată eficienţă adevărată

Inovatorul motor 1.6 i-DTEC disponibil pemodelul CR-V cu tracţiune integrală, dezvoltă 160 CP.
Cea mai avansată cutie automată cu 9 trepte de viteză înseamnă că raportul adecvat este disponibil în permanenţă, accelerarea şi decelerarea fiind line, îmbunătăţind răspunsul motorului şi consumul de combustibil şi reducând nivelul de emisii.

Siguranţă atestată de 5 stele Euro NCAP

O multitudine de tehnologii conlucrează pentru a vă oferi siguranţă dumneavoastră şi pasagerilor.
Honda este decisă să construiască cele mai bune sisteme de siguranţă, majoritatea dintre ele fiind dotări standard pe întreaga gamă de modele, aşa cum este atestat şi de către cele 5 stele Euro NCAP obţinute de modelul CR-V, clasificarea maximă disponibilă în cadrul acestor teste de impact independente.Tehnologia inteligentă funcţionează ori de câte ori conduceţi modelul CR-V, fiecare sistem de siguranţă conlucrând cu celelalte pentru a oferi şoferului un suport constant.

Oferta pentru Honda CR-V Executive cu discount și pachet de echipare premium,este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii despre ofertă, sau despre întreaga gamă de modele, reprezentanții Honda Iași vă așteaptă la showroom-ul din cadrul Casa Auto, de luni până sâmbătă,în intervalul orar: 8:00-18:00.

Casa Auto Iași – Dealer Honda
Șos. Păcurari, nr. 177
Tel./Fax: 0232 933
E-mail: [email protected]
www.casaautoiasi.ro

Comments are closed.

Top