Noul Mitsubishi Eclipse Cross in avanpremiera la Iasi

Un nou început pentru Mitsubishi, Noul SUV coupe compact lansat în luna martie la Geneva, deschide noua generație de vehicule Mitsubishi Motors.
Pentru două zile, joi și vineri, 28-29 septembrie, modelul Eclipse Cross va putea fi văzut în Palas Mall, înaintea lansării oficiale.
 

Un SUV Coupé cu aspect ager şi cu un stil de condus sportiv, care inaugurează de asemenea noul limbaj de design al MMC aducând o mulţime de noi şi inovatoare caracteristici segmentului.
Eclipse Cross vine în completarea gamei actuale, alături de ASX şi Outlander, cu o poziționare diferită: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a cărui calitate japoneză fină, dinamică excelentă a condusului şi alte funcţii inovatoare vor extinde piaţa Mitsubishi Motors către noi clienţi.
Ducând marca Mitsubishi Motors acolo unde este într-adevăr locul ei, MMC s-a lansat în următoarea sa călătorie, transformând 80 de ani de experienţă 4WD, 35 de ani de expertiză SUV, precum şi 30 de ani de tehnologie All-Wheel-Control (de la  Galant VR4 Dynamic Four 1987 iniţial), în valori pentru viitor.

Dinamism sculptural
Cu Eclipse Cross MMC s-a angajat să adauge emoţia Designului la atuurile Ingineriei prin contururile extrem de dinamice ale vehiculului, format de-a lungul liniilor unui atlet de pe locul de start. Evoluţia următoare a identităţii vizuale puternic expresivă „DYNAMIC SHIELD”.

Măiestrie japoneză
Începând cu Eclipse Cross, alegerea materialelor, texturilor, culorilor, formelor, va corespunde mai bine conceptului de măiestrie japoneză, potrivită unei „Maison Japonaise de Qualité (firme japoneze de calitate)” cu o vechime de o sută de ani. În exteriorul vehiculului, culoarea roşie nouă cu saturaţie ridicată dezvoltată pentru Eclipse Cross – este un roşu semi-transparent este alcătuit din şase straturi, în timp ce la interior, materialele calitative sunt completate de accente negru cărbune şi negru-pian.

Tehnologii avansate
Prelungind confortul dispozitivelor mobile familiare din ziua de azi, Eclipse Cross va avea un set de soluţii cool tech (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele) – primul model MMC astfel echipat.

Consola centrală adăposteşte „Touch Pad Controller”, o nouă interfaţă om/maşină ce permite o operare intuitivă. În  partea superioară a bordului, Eclipse Cross dispune de sistemul MMC „Smartphone Link Display Audio” sau „SDA”. Accesibil printr-un afişaj touch screen subţire de 7-inch, permite şoferului să observe în siguranţă datele şi informaţiile cu o mişcare minimă a ochilor. Ultima din cele trei noi caracteristici cool tech introduse cu Eclipse Cross încă extrem de rare în segment este Head Up Display sau „HUD”. Ecranul color pozitionat la nivelul ochilor prezintă şoferului în câmpul său vizual un afişaj transparent cu informaţiile necesare operării vehiculului.

Un motor turbo-alimentat pe benzină nou de 1,5 injecţie directă: Mitsubishi Motors a dezvoltat un motor pe benzină nou-nouţ micşorat la 4 cilindri pentru a furniza mai multă forţă şi un nivel ridicat de performanţe, în acelaşi timp prietenos cu mediul.

Motor pe motorină 2,2 actualizat: o modificare a motorului actual 4N14 al MMC, această nouă aplicaţie dezvoltată pentru Eclipse Cross include o reducere puternică a fricţiunii între piesele mobile şi o îmbunătăţire substanţială în răspunsul sistemului de injecţie.

Cutia de viteze CVT cu Modul Sport „progresiv” cu 8 trepte: disponibilă cu motorul de 1,5 pe benzină, această nouă cutie de viteze include o funcţie de anulare manuală pentru Modul Sport. Cu cele opt trepte de viteză ale sale, modul Sport furnizează o transmisie scurtă care acoperă un raport lung de transmisie şi aduce potenţialul maxim al motorului.

Cutie de viteze automată cu 8 trepte: in trend cu piaţa, motorul 2,2 pe motorină este disponibil cu o nouă cutie de viteze cu 8 trepte, permiţând o gamă largă de rapoarte scurte de transmisie, furnizând performanţe mai bune, eficienţă sporită şi mai mult rafinament.

Caracteristici de siguranţă
Pentru a răspunde cererilor pieţei, Eclipse Cross vine complet echipat cu cea mai nouă tehnologie inteligentă de siguranţă a MMC (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele). În baza abordării mai multor tipuri de senzori pentru a monitoriza întreg perimetrul maşinii, aceste sisteme anticipează situaţii care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor.

Reprezentanții Mitsubishi Iași îi așteaptă pe cei interesați să descopere Noul Mitsubishi Eclipse Cross în cadrul expunerii-eveniment de la Palas Mall, astăzi și mâine.
Pentru mai multe detalii despre noul model, cât și despre întreaga gamă Mitsubishi, showroom-ul de la Casa Auto Iași este deschis de luni până sâmbătă, între orele 08:00-18:00.

Casa Auto Iași
Dealer Mitsubishi Motors
Iași, Șos. Păcurari, nr. 177
Tel./Fax: 0232 933
[email protected]
www.casaautoiasi.ro
Facebook.com/MitsubishiIasi

 

Comments are closed.

Top