Caravana AutoRevolution a ajuns la cea de-a 4-a editie

Caravana AutoRevolution aduce la Suceava mașini senzaționale de la 6 mărci auto de prestigiu

Grupul de firme Tester deține cel mai mare portofoliu de mărci auto din zona Moldovei, și continuă tradiția Caravanei AutoRevolution, aducând la Suceava reprezentanțele a 6 mărci recunoscute, cu o selecție spectaculoasă de modele ale momentului.

A patra ediție a Caravanei AutoRevolution se va desfășura de joi până duminică, în perioada 21 – 24 septembrie 2017, pe esplanada Iulius Mall Suceava. O expoziție de mașini impresionante, însoțită de echipele de consultanți Casa Auto Iași, pregătiți cu o multitudine de oferte speciale de achiziție și de finanțare.

Anul acesta se alătură caravanei câteva modele noi revoluționare, mult așteptate de publicul pasionat de mașini:

• Land Rover aduce Noul Range Rover Velar: o noutate în materie de design și performanță, încununate de un confort de lux. Îl puteți admira în compania gamei complete - Range Rover Sport și Evoque, la care se alătură impresionantul model Discovery Sport.
  • Jaguar readuce în acest an primul SUV din istoria mărcii- F-PACE, cu o campanie de preț atractivă, alături de modelul XE, cea mai avansată și mai rafinată limuzină sport Jaguar.
  • Honda vine cu o noutate mult așteptată: Noul Civic, un vehicul proiectat să atragă atenția și esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune. De asemenea, două modele de mare succes, Honda CR-V și Honda HR-V vin să completeze gama, cu oferte imbatabile.
  • Hyundai aduce noutatea anului, - noua generație a modelului i30, cu un design atemporal și dotat cu tehnologii noi; în compania selectă a sofisticatului model Elantra și atleticului Tucson.
  • Mitsubishi vine cu o declarație de putere legendară- modelul L200, cu recunoscuta capabilitate și superioritate 4x4.
  • Mazda aduce Noul CX-5, cu un upgrade de eficiență și performanță, SUV-ul compact CX-3, dinamicul Mazda 3 și sedanul sofisticat Mazda 6.

Clienții interesați și pasionații de mașini din zona Sucevei sunt invitați la caravana AutoRevolution timp de patru zile, de joi până duminică, pentru a se bucura de sesiuni speciale de test-drive și informații utile de achiziție.

În această perioadă reprezentanțele tuturor mărcilor au pregătit oferte speciale de preț, iar soluțiile de finanțare aduc mai aproape de șoferii interesați visul de a deveni posesorii unor mașini excepționale.

Grupul de firme Tester derulează operațiuni în domenii precum auto, centre de afaceri și diverse servicii, bazându-se pe experiență, viziune și seriozitate, pe oamenii săi și pe știința lor de a construi proiecte și relații durabile. Mărcile auto din grupul Tester oferă soluții excelente pentru familie sau pentru afaceri și înglobează tehnologii de ultimă generație, astfel că aduc proprietarilor lor performanța, siguranța, stilul și confortul pe care și le doresc. Cele 10 mărci auto alese cu grijă în „familia” Tester alcătuiesc o combinație ideală, pentru ca fiecare client să poată găsi printre ele mașina perfectă pentru visurile, dorințele sau nevoile sale.

Comments are closed.