Despre noi

test

Casa Auto este parte a grupului de firme Tester și de peste 15 de ani contribuie cu onoare la scrierea istoriei economice a Iașului. Nu știm dacă există un secret absolut al longevității și succesului, însă povestea noastră s-a bazat mereu pe hărnicie, tenacitate, viziune, seriozitate și o sinceră pasiune pentru industria în care activăm, industria auto.
Astăzi, reprezentăm cu succes in Iași branduri auto renumite, reinventându-ne continuu pentru a fi la înălțimea așteptărilor și nevoilor clienților noștri. Și, evident, pentru a fi în pas cu vremurile. Lucrăm în fiecare zi pentru a descoperi soluții noi, pentru a consolida și crește calitatea serviciilor, pentru a fi autentici, profesioniști, moderni și inspirați.

 

Mercedes-Benz & Smart
Mercedes-Benz este reprezentat de Casa Auto în Iași încă din anul 2001, alături de celălalt brand al grupului Daimler, neobositul Smart. Noua generație de modele este acum expusă în primul showroom Mercedes-Benz din România refăcut la noile standarde, reorganizat pentru a fi mai primitor și mai funcțional pentru clienți.

Hyundai
Intrat în portofoliul nostru încă din anul 2003, îndrăgitul brand sud-coreean are acum un showroom spațios și luminos, în care cunoscutele modele ale mărcii își așteaptă pline de viață și culoare oaspeții. Consultanții și tehnicienii Hyundai oferă asistență completă pentru vânzare și servicii post-vânzare.

Mitsubishi
Impresionanta marcă japoneză a „celor 3 diamante”, încununată de succes la Dakar și în numeroase alte raliuri din întreaga lume, ne este alături tot din anul 2003. Mașinile sale fiabile și puternice pot fi văzute și testate la noul showroom, iar echipa de tehnicieni Mitsubishi e pregătită în service-ul mărcii pentru orice provocări.

Jaguar Land Rover
Intrate în familia Casa Auto în 2004, cele două branduri britanice emblematice dispun astăzi de un showroom modern și rafinat, la fel cum sunt și mașinile înseși.

Honda
Honda a ajuns în 2014 la Casa Auto direct din Țara Soarelui Răsare, aducând celor care apreciază excelența japoneză în industria auto-moto șansa de a intra într-o lume fascinantă a vitezei și agilității.

Mazda
Cel mai nou intrat în familia Casa Auto este brandul nipon Mazda, ce se remarcă prin tehnologii de avangardă. O viziune sugerată și de aripile întinse ale emblemei Mazda, care simbolizează creativitatea, simțul misiunii, delicatețea și flexibilitatea caracteristice mărcii.

Top