Te invitam sa urezi bun venit noului Hyundai IONIQ Hybrid!

După livrarea primului Hyundai IONIQ în România, echipa Casa Auto a readus la Iași îndrăgitul model, putând fi vizionat pentru încă o săptămână în showroom-ul Hyundai, de către toți pasionații de mașini și de tehnologiile viitorului.

Doar până sâmbătă, 2 septembrie, modelul este disponibil în showroom pentru vizualizare, iar reprezentanții Hyundai Iași sunt pregătiți cu o cafea bună și detalii complete despre acest model exceptional, cât și despre întreaga gamă Hyundai.

Un model mult așteptat pe piața din România și nu numai, Hyundai IONIQ îmbină eficiența, sustenabilitatea și plăcerea condusului cu un design aerodinamic impresionant.

Filosofia mărcii sud-coreene de a reinventa viitorul mobilității, creând totdată mașini oneste și plăcute la condus, se desăvârșește în modelul Hyundai IONIQ. Designul aerodinamic, dinamismul și eficiența sistemului hibrid sunt completate de siguranța și performanța remarcabilă.

Design aerodinamic și eleganță. Conturul simplu dar rafinat, contribuie la îmbunătățirea performanțelor aerodinamice, cu un coeficient de 0.24. Echipa de designeri Hyundai a creat un exterior impresionant, dar care aduce în același timp o contribuție semnificativă la îndeplinirea cerințelor de protecție a mediului.

Dinamism și sportivitate. Motorul este cuplat unei transmisii automate cu dublu ambreiaj în șase trepte.

Eficiența sistemului hibrid. Combinația între motorul tradițional pe benzină și propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigură eficiența, protejând în acelasi timp mediul înconjurător.

Siguranță și rezistență. Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranță activă și pasivă, menite sa asigure protecție maximă pentru pasageri. Ioniq a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP, cu rezultate remarcabile în cadrul a patru categorii: pasageri adulți, pasageri copii, pietoni și sisteme de siguranță, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.
Ioniq încorporează în proporție de 53% oțel de înaltă rezistență și aluminiu (capota, hayonul și componentele de suspensie).

Informat și conectat permanent. Instrumentarul de bord oferă detalii cu privire la modul de conducere, monitorizând în același timp fluxul de energie. Modelul Ioniq integrează elemente de conectivitate, precum Android Auto, Apple CarPlay, dar și un sistem wireless de încărcare a telefonului mobil.

Performanță remarcabilă.
Motorul pe benzină cu injecție directă Kappa 1.6 GDi a fost modificat pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibridă și dezvoltă o putere de 105 CP și un cuplu maxim de 147 Nm.
Dinamismul remarcabil al variantei Ioniq Hibrid este asigurat de cei 43.5 CP / 170 Nm ai motorului electric. Propulsorul oferă o accelerație impresionantă la pornire, permițând rularea cu viteze de până la 120 km/h.

Pentru mai multe detalii despre marcă și modelele din gamă, echipa Hyundai Iași te așteaptă la showroom-ul din cadrul Casa Auto, de luni până sâmbătă, cu informații interesante, dar și cu sfaturi de achiziție pentru viitoarea ta mașină.

Casa Auto Iași
Dealer Oficial Hyundai Motor
Șos. Păcurari, nr. 177
Tel.: 0232 933
e-mail: contact@casaautois.ro

 

Comments are closed.

Top