Hyundai i30, cu un pas inainte si cu o oferta de vis. De la 11.500 euro

Noua generație i30, un model de mare succes din gama Hyundai în Europa, a cucerit străzile Iașului la începutul acestui an și atrage printr-un design atemporal, caracteristici avansate de conectivitate, completate de pachetul cuprinzător de tehnologii de siguranță și confort.

Dotările standard de pe noul i30 aduc un atu foarte apreciat de clienți, iar oferta disponibilă prin programul Remat îl face de-a dreptul irezistibil: preț începând de la 11.500 euro, TVA inclus.

Design atemporal și tehnologii avansate

Designul i30 urmărește limbajul specific mărcii, cu linii atent definite și o formă sculpturală a caroseriei, pentru un aspect atemporal. Grila frontală de tip cascadă reprezintă noul simbol al viitoarei game Hyundai. Noul i30 vine cu un design sportiv, accentuat de proporții echilibrate și de forma specială a acoperișului, care contribuie la stabilitatea autovehiculului. Structura caroseriei, care încorporează în proporție de 53% oțel de înaltă rezistență, asigură manevrabilitate sporită conducătorului auto, fără a compromite nivelul de confort.

Autovehiculul beneficiază de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sau încărcător wireless, pentru facilitarea operațiunilor desfășurate pe telefonul de tip smartphone, în timpul călătoriei. Pentru liniștea și siguranța pasagerilor, i30 este dotat cu sistem autonom de frânare la detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, precum și cu sistem de monitorizare a unghiului mort.

Eficiență și manevrabilitate, printr-o gamă variată de propulsoare

Noul i30 beneficiază de trei versiuni de motorizare pe benzină, echipate standard cu sistem Stop & Go (ISG), putând opta între cel de 1,4 litri T-GDi, în patru cilindri, care dezvoltă 140 CP, cel de 1,0 T-GDi, în trei cilindri, disponibil cu 120 CP sau 1,4 litri MPi cu patru cilindri și 100 CP. În plus, este disponibil și un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, în patru cilindri, care poate livra 95, 110 sau 136 CP, înregistrând emisii reduse de CO2, care pornesc de la 89 g/km. Posesorii pot alege între transmisia manuală cu șase rapoarte (6MT) sau cea automată în șapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT). 

Pentru dezvoltarea noii generații i30, inginerii Hyundai Motor Europa au testat modelul în cadrul unui program riguros de verificare, pe parcursul unui traseu în regiune, precum și pe legendarul circuit Nürburgring. Structura caroseriei, care încorporează în proporție de 53% oțel de înaltă rezistență, alături de direcția mai precisă cu 10% și șasiul nou proiectat, asigură manevrabilitate sporită, fără a compromite în schimb, nivelul de confort.

Hyundai i30 este disponibil acum și prin programul Remat, iar prețul de pornire este mai mult decât atractiv, este un vis devenit realitate. Te invităm să te înscrii la un test drive cu noul Hyundai i30 și să afli toate detaliile despre îndrăgitul model. Echipa Hyundai Iași este bucuroasă să te întâmpine cu o mașină completă și atractivă, dar și cu sfaturi de achiziție avantajoase.

Showroom-ul Hyundai Iași este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10:00-18:00.

Casa Auto Iași
Dealer Oficial Hyundai Motor
Șos. Păcurari, nr. 177
Tel.: 0232 933
e-mail: contact@casaautois.ro

Comments are closed.

Top