Casa Auto Iasi lanseaza noua Mazda CX-5 intr-un showroom contemporan si invita fanii Mazda la film

Vineri și sâmbătă, 14-15 iulie, echipa Mazda Iași așteaptă fanii mărcii la showroom pentru sesiuni de test drive cu Noua Mazda CX-5. Iar ca o surpriză pentru cei ce iubesc ieșirile în aer liber împreună cu mașina și partenera/partenerul, ziua de vineri se va încheia cu o seară în spirit Mazda: o proiecție a unui film de acțiune în parcarea Ideo, într-un cadru de drive-in cinema.

Noua Mazda CX-5

Dealerul Mazda Iași are motive de sărbătoare în această vară, o dată cu lansarea oficială a Noii Mazda CX-5 și o nouă prezentare a showroom-ului, cu elemente de brand moderne și detalii de design contemporan. Prietenii mărcii sunt invitați în acest sfârșit de săptămână să descopere noua Mazda CX-5, în toată strălucirea, designul și tehnologia sa de ultimă generație.

Spiritul Mazda. DRIVE TOGETHER. Spiritul Mazda este conturat într-un nou concept: ”Drive Together” - care exprimă senzația de armonie dintre mașină și șofer. Se spune că atunci când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur, datorită designului centrat pe om și a tehnologiei SKYACTIV care îmbunătățește viteza de reacție și sporește plăcerea la volan.

Design și măiestrie. Celebrul design KODO – Sufletul Mișcării proiectează multă frumusețe, sofisticare și putere în Mazda CX-5. Designul matur al exteriorului adăpostește o cabină centrată pe om, creată pentru plăcerea șoferului și a pasagerilor, după cum o arată finisajele de înaltă calitate.
Măiestria merge până la tehnologia unei vopsiri de înaltă calitate care permit intensitatea și profunzimea excepțională ale noilor culori unicat Roșu Soul Crystal și Gri Machine.

Motorare și transmisii SKYACTIV. Motoarele Mazda au performanțe notabile, un consum de combustibil surprinzător de scăzut și un nivel foarte mic al emisiilor de CO2. Motorul diesel SKYACTIV-D 2.2 este la fel de agil precum motorul pe benzină, având un consum de doar 4,9 l/100 km. Motorul pe benzină SKYACTIV-G 2.0 cu injecție directă are cea mai mare rată de compresie din lume, de 14:1, și un consum de doar 5,6 l/100 km.

Tehnologie avansată care sporește plăcerea condusului. SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS permite noii Mazda CX-5 să se conecteze armonios cu șoferul său pentru mai multă plăcere la volan. Sistemul inovator Control G-Vectoring conferă precizie și rafinament în direcție și manevrabilitate. Abordarea de design centrată pe șofer ajustează cuplul pentru a optimiza sarcina pe fiecare roată.
Folosind 27 de senzori, tracțiunea integrală i-ACTIV intră în funcțiune la nevoie și ajustează cuplul de 200 de ori pe secundă pentru aderență ideală. Toate aceste calități asigură o senzație de control și de încredere la volan, astfel încât să te bucuri de performanțele fenomenale ale noii Mazda CX-5.

Siguranță. Mazda abordează siguranța dintr-o perspectivă care depășește cerințele de protecție pentru șofer și pasageri acceptate la nivel global, prin camerele și senzorii care conferă încredere, identificând din timp riscurile. Noul CX-5 este dotat cu Pilot automat adaptiv și cu un afișaj activ de conducere multicolor cu recunoașterea semnelor de circulație, proiectate direct pe parbriz.

Pentru a experimenta pe viu noutățile aduse de Mazda o dată cu Noul CX-5, echipa Casa Auto te așteaptă vineri și sâmbătă la showroom-ul Mazda Iași, între orele 10.00-18.00. Iar vineri seară, ești invitat în clubul Friends of Mazda, pentru a petrece o seară de film în parcarea Ideo.

Pentru detalii și înscrieri la test drive, contactează: 0730 022411.

Casa Auto Iași
Dealer Mazda
Șos. Păcurari, nr. 177
Tel. 0232 933
www.casaautoiasi.ro
facebook.com/MazdaCasaAuto

Comments are closed.

Top