Vara asta, ofera-i masinii tale Mitsubishi un cadou de vacanta!

La Casa Auto, grija noastră pentru mașini vine din pasiune și pricepere

De aceea, în service-ul autorizat Mitsubishi găsești tehnicieni instruiţi la cel mai înalt nivel, pasionați de mașinile pe care le repară şi mândri să lucreze cu cele mai bune echipamente și accesorii. Ei recomandă piesele de schimb și produsele originale Mitsubishi, pentruca autoturismele mărcii să funcționeze mereu la cote maxime.

Mașinile Mitsubishi sunt puternice, fiabile și de încredere. În materie de robustețe și temeritate, ele înglobează de altfel toată experiența dobândită de generații întregi de proiectanți și ingineri, încununați de succes la cele mai provocatoare raliuri de pe planetă. Așa că meriți să te bucuri din plin la volanul mașinii tale Mitsubishi, indiferent dacă este vorba de un condus eficient pe drumuri urbanesau de unulîn condiții extreme.De aceea, echipa de tehnicieniMitsubishi de la Casa Auto caută mereu soluțiile optime de întreținere și reparație, oferindu-ți în același timp recomandări și asistenţă post-vânzare de primă clasă.

Uleiul este pentru maşină ca sângele pentru corpul omului. De aceea, verificarea în mod regulat a nivelului uleiului este esențială pentru buna funcționare a mașinii și pentru toate piesele mobile ale motorului. Al doilea pas necesar este să nu faci compromisuri când alegi tipul de ulei pe care îl folosești pentru mașina ta, ci să optezi pentru produsele originale ale mărcii.

Dacă alegi să faci singur schimbul de ulei, așează maşina pe o suprafaţă plană, deblochează capota trăgând de maneta aflată în partea stângă a spaţiului de picioare al şoferului şi deschide capota. După ce ai mers cu maşina, așteaptă câteva minute pentru a permite uleiului să coboare și localizează tija de nivel de ulei,scoțând-o cu grijă. Şterge tija cu o cârpă curată, introdu-o din nou, și scoate apoi tija pentru a o citi. Nivelul de ulei se citește cu ajutorul marcajelor din capătul inferior al tijei. Dacă nivelul de ulei este prea mic, trebuie adăugat uleiul de motor corect înainte ca maşina să poată fi condusă.

Nu se adaugă niciodată prea mult ulei de motor,pentru a se evita o presiune excesivă în interiorul motorului, scurgeri de ulei şi eventuale defecţiuni ale motorului. Pentru mai multă siguranță, consultă manualul de utilizare Mitsubishi sau ia legătura cu service-ul autorizat Mitsubishi de la Casa Auto.

În această vară, ai un argument în plus să faci schimbul de ulei la Casa Auto! Optează pentru uleiul original Mitsubishi și primești pe loc, pe post de cadou de vacanță pentru mașina ta, un filtru de ulei original. Obții astfel trei beneficii dintr-o lovitură: garanția întreținerii optime a mașinii tale, satisfacția unei funcționări ireproșabile și șansa de a te bucura pe deplin la volanul autoturismului tău Mitsubishi. Noi îți urăm să mergeți împreună în siguranță, pe drumuri de vacanță însorite și cuceritoare!

Comments are closed.

Top