Noul Discovery s-a lansat la Iași într-un eveniment ieșit din tipare

Dincolo de asfalt, cel mai recent SUV Land Rover și-a demonstrat capabilitățile la superlativ.

Cea de-a 5-a generație Discovery s-a lansat la Iași la finele săptămânii trecute, într-un eveniment ce a depășit așteptările celor care au acceptat provocarea dealerului oficial Land Rover, Casa Auto Iași.

Noul Discovery a putut fi testat la Iași vineri și sâmbătă, 7-8 aprilie, în cele mai complexe situații, atât on road cât și off road, demonstrând că aventura și luxul britanic recunoscut al mărcii fuzionează perfect, oferind confort, siguranță și performanță în orice condiții.

Spectacol de performanță cu Noul Discovery, în compania unor piloți de off road îndrăgostiți de marca Land Rover
Reprezentanții Land Rover Iași au oferit clienților și fanilor mărcii, o experiență atipică pentru o lansare de model, cu sprijinul partenerului Adventure 4x4 Iași și al prietenilor declarați Land Rover, Raimond Chelban și Sebastian Terchea, ambii piloți cu experiență în competiții de off road. Raimond, de profesie medic veterinar, este pasionat al motorsportului și fan al off road-ului din 2004.

Din anul 2007 când am devenit posesorul primului meu model Land Rover, am început să particip la competițiile de off road naționale și internaționale la clasa open, iar în 2010 am început să concurez la clasa extrem. Comportamentul masinilor fabricate de Land Rover m-a convins, conducând cu entuziasm tot ce a fabricat compania de la geneză, la progresul de azi: impresionantul Discovery 5.

Noul Discovery a dat un adevărat spectacol de performanță, demonstrând cu succes abilitățile excelente în off road, care pot fi exploatate chiar și de șoferii neexperimentați.

Design revoluționar
Gama de modele Discovery s-a remarcat întotdeauna prin spirit de aventură, iar noul model oferă o reinterpretare semnificativă a celor 27 de ani de istorie și spirit practic, cu un design sofisticat și inovativ. Noul Discovery îmbină flexibilitatea unei mașini frumos măiestrite, cu un interior de șapte locuri îmbogățit cu detalii de design ingenioase, proporții dramatice, linii curate contemporane și o siluetă cu adevărat dinamică.

Versatilitate ingenioasă
Pe lângă spațiul și configurația flexibilă oferite de scaune, soluțiile de depozitare ingenioase (până la 2.500 litri) și platforma interioară multifuncțională, acționată electric, o altă caracteristică a versatilității spectaculoase a Noului Discovery este sistemul multimedia InControl Touch Pro Jaguar Land Rover.

Abilități inegalabile Land Rover
Testat în condiții extreme, Noul Discovery se simte bine atât în oraș, cât și în teren accidentat. Performanțele pe șosea sunt îmbunătățite de structura monococă Land Rover din aluminiu, ușoară și durabilă, iar gama completă de tehnologii pentru deplasarea în teren accidentat oferă încredere maximă la deplasarea off road și abordarea drumurilor inundate.

Noul Discovery dispune de gama eficientă de motoare Jaguar Land Rover cu 4 și 6 cilindri, diesel și pe benzină, cuplate la o cutie de viteze automată ZF cu 8 trepte, care schimbă vitezele lin și rapid.

Participanții la evenimentul de lansare a Noului Discovery la Iași au trăit intens experiența off road pe traseul plin de încercări și adrenalină, deschis pentru aventura Land Rover, prin amabilitatea Primăriei Comuna Valea Lupului.

Noul Discovery este disponibil pentru vizionare și teste la showroom-ul din cadrul Casa Auto, iar reprezentanții Land Rover Iași sunt pregătiți cu informații complete despre model și sfaturi de achiziție.

Casa Auto Iași
Dealer Oficial Land Rover