Mitsubishi Motors celebreaza performanta si inovatia in tehnologie, la Casa Auto Iasi

• În premieră la Iași: Mitsubishi Outlander PHEV
• Invitați speciali: T.U.Iași Racing Team

Mitsubishi Motors are o istorie remarcabilă în construcția de mașini apreciate pentru capabilitățile impresionante și tehnologiile avansate, dar și o experiență legendară în raliurile extreme. De aceea, dealerul Mitsubishi Motors din Iași a marcat luna aniversară Tester 23 printr-un eveniment de tip „porți deschise” dedicat tehnologiei, performanței și inovației, invitând la showroom-ul de la Casa Auto toți clienții dornici să întâlnească și să conducă primul SUV din lume cu motor plug-in hybrid electric. Ca un veritabil Guest Star al acțiunii Mitsubishi Technology Open Doors, între 28 și 30 noiembrie, este prezent în showroom și monopostul construit de studenții ieșeni pentru competițiile europene de tip Formula Student.

Mitsubishi Outlander PHEV - primul SUV cu sistemplug-in hybrid electricdin lume
Pasiunea pentru crearea de mașini puternice și grija pentru mediul înconjurător au motivat Mitsubishi Motors să creeze primul SUV cu tehnologie plug-in hybrid electric din lume, Mitsubishi Outlander PHEV.La doi ani de la lansarea mondială, modelul poate fi văzut și testat în aceste zile și la Iași, prin dealerul Casa Auto.
Mitsubishi Outlander PHEV prezintă o forţă şi un rafinament impresionante, încorporând cele mai bune calităţi ale unui SUV premium. Noul design frontal „Scut Dinamic” moşteneşte funcţionalitatea generaţiilor succesive Pajero şi Lancer Evolution și oferă baza pentru designul modelelor viitoare Mitsubishi.
Sistemul PHEV asigură posibilitatea de a rula în modul 100% electric, iar datorită celor 2 motoare electrice, călătoria este silențioasă, elegantă și sigură, oferind șoferului și pasagerilor o uimitoare senzație de „plutire”. Totul fără nici un rabat în privința performanței auto la standarde Mitsubishi.

Monopostul T.U.Iași Racing Team- expus „roată la roată” cu titanii Mitsubishi Motors
Pe lângă provocarea de a testa noile tehnologii ale recunoscutei mărci japoneze, Casa Auto Iași a invitat, ca oaspete special în acest eveniment dedicat performanței, monopostul realizat de echipa de studenți și profesori ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, cu care au fost înregistrate rezultate notabile în 2016, în competițiile Formula Student din Italia și Ungaria. De altfel, Casa Auto a fost unul dintre numeroșii susținători ai proiectului T.U.Iași Racing Team anul acesta, apreciind în cel mai înalt grad priceperea, tenacitatea și creativitatea care animă echipa de proiect.
Așa că în aceste zile, monopostul a fost expus „roată la roată” cu titanii Mitsubishi, iar vizitatorii showroomului au avut ocazia de a vedea de aproape un model de curse construit chiar de studenții ieșeni, sub îndrumarea profesorilor Ciprian Ciofu și Gabriel Ursescu.

Mai poți ajunge și astăzi la Casa Auto Iași pentru a face cunoștință cu performanța mărcii japoneze, dar și cu pasiunea și rezultatele remarcabile ale echipei de studenți ai Universității Tehnice din Iași. Pentru mai multe detalii și imagini de la eveniment, te invităm să vizitezi pagina de facebook /MitsubishiIasi.

Casa Auto Iaşi
Dealer Mitsubishi Motors
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel. 0232 933
www.testergroup.ro/auto/mitsubishi
www.facebook.com/MitsubishiIasi

Comments are closed.

Top