Casa Auto invita la service posesorii de masini Honda, Hyundai si Mitsubishi pentru a profita de oferta de primavara

Casa Auto invită la service posesorii de mașini Honda, Hyundai și Mitsubishi pentru a profita de oferta de primăvară: verificări gratuite și multe beneficii

După o iarnă lungă și condiții meteo nefavorabile, mașina ta are nevoie de o atenție specială, pentru a porni la drum în deplină siguranță și a oferi performanță maximă. Cu o singură vizită la service-ul Casa Auto în acest început de primăvară, te asiguri că mașina ta va fi un companion de nădejde și te va feri de griji în drumurile din noul sezon, oricât de provocatoare ar fi. Echipele de tehnicieni de la Casa Auto își așteaptă clienții cu brațele deschise pentru verificări GRATUITE de primăvară și multe alte beneficii.

Bucură-te de primăvară în deplină siguranță, venind cu mașina în service-urile autorizate de la Casa Auto, unde beneficiezi de manoperă specializată, de piese originale, precum și de serviciile complete și prompte ale echipelor de tehnicieni. Mărcile din portofoliul Casa Auto derulează până la finalul lunii aprilie campanii de primăvară, cu verificări de sezon gratuite sau în condiții avantajoase.
Iată mai jos campaniile de care te poți bucura pentru mărcile Honda, Hyundai și Mitsubishi.

Honda oferă verificare GRATUITĂ de primăvară și 15% reducere la piese și fluide de origine.
Posesorii Honda știu că dețin o mașină excepțională, de aceea nici un compromis nu merită făcut dacă vor să-i mențină nivelul de performanță. Echipa de service Honda este instruită și autorizată pentru a face verificarea mașinii în cele mai importante 20 de repere și sisteme ale mașinii:
A/C, parbriz, Km, nivel combustibil, claxon, lumini exterioare, avarie, stropitor parbriz, far, lunetă, ștergătoare parbriz, lunetă, test baterie, nivel lichide (ulei, frână, antigel), kit reparație sau roată rezervă, triunghi reflectorizant, trusă prim ajutor, extinctor; jante, anvelope față/ spate; disc, plăcuțe frână față/ spate; transmisie (protecții, articulații); suspensie; direcție (joc, scurgere, protecții); sistem evacuare (daune); prezoane roți (strângere, uzură); presiune anvelope.
În plus, până la finalul lunii aprilie, beneficiezi de reducere de 15% la o selecție vastă de piese de schimb și fluide de origine recomandate de service pentru înlocuire.

Hyundai oferă minimum 20% discount la piesele de întreținere selectate în program, verificare gratuită și test-drive cadou cu modelele din gama Hyundai.
Modelele Hyundai sunt harnice și fiabile, iar calitatea întreținerii îți garantează drumuri lungi și sigure cu mașina ta. Verificarea tehnică GRATUITĂ de primăvară vizează 22 de repere și sisteme ale mașinii: nivel ulei motor, nivel ulei cutie viteză automată, joc tampoane motor, nivel și densitate fluid răcire, nivel fluid de frână, etanșeitate galerii admisie, evacuare și eșapament, verificare ambreiaj, instalație spălare parbriz și ștergătoare, presiune/uzură pneuri, nivel uzură elemente de frânare, funcționare direcție, stare articulații, stare punte spate, planetare, funcționare faruri, lămpi avertizare bord, climatizare/ încălzire, schimbător cutie viteze automata, senzor poziție levier, levier cutie viteze, zgomote/ vibrații ambreiaj, joc pedală ambreiaj.
Piesele originale de întreținere incluse în campania de discount minim 20% sunt: din grupa întreținere, ambreiaje, discuri/tamburi de frână și amortizoare.

Mitsubishi aduce un program de verificare mai complex și mai avansat în această primăvară: verificare mecanică, verificare caroserie și verificare electrică, inclusiv scanare electronică generală cu testerul original Mitsubishi Motors – la doar 59 lei + TVA.
Pentru a asigura o întreținere excelentă a modelelor sale de o capabilitate legendară, Mitsubishi Motors are un plan de verificare ce include:
Verificare mecanică nivel ulei motor, niveluri fluide de lucru, verificare pierderi lichide, discuri și plăcuțe de frână, stare articulații și burdufuri, stare amortizoare și suspensii, stare pneuri și jante, stare curele de transmisie, lamele și funcționare ștergătoare.
Verificare electrică: scanare electronică generală cu testerul original Mitsubishi Motors, stare baterie cu tester electronic de baterii original Mitsubishi Motors, verificare borne baterie, stare sistem de încărcare baterie cu tester electronic original Mitsubishi Motors, verificare vizuală lumini, martori luminoși bord, indicatoare, închidere centralizată și geamuri electrice.
Verificare caroserie: stare caroserie, verificare și control etanșeitate tubulatură de evacuare, stare parbriz, geamuri, lunetă și oglinzi retrovizoare, funcționare mânere și portiere.

Pentru o primăvară fără griji la volan, apelează cu încredere la echipele Casa Auto și bucură-te de drumuri plăcute și în siguranță!

Casa Auto Iași
Iași, Șos. Păcurari nr. 177
Tel./fax: 0232 933
www.casaautoiasi.ro www.facebook.com/casaauto

Comments are closed.

Top